Unde vrea Dinamo să joace sezonul următor


Dinamo vrea să joace meciurile din sezonul următor, indiferent că acestea vor fi în Liga 1 sau Liga 2, pe arena „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Dinamo dispută duminică, de la 21:00, meciul decisiv pentru rămânerea în primul eșalon, împotriva Universității Cluj, după 2-0 în tur pentru ardeleni.

Independent însă de deznodământul partidei de la finalul săptămânii, șefii „câinilor” au luat o decizie și au demarat negocierile pentru arena din Giurgiu, unde Dinamo își dorește să se mute în stagiunea viitoare.

Până la finalul acestui an, arena din „Ștefan cel Mare” va fi demolată. 25.000 de locuri ar urma să aibă noul stadion al lui Dinamo, care ar trebui finalizat în 3 ani (2025).

Astra, echipa care evoluează de regulă pe stadionul din Giurgiu, tocmai a retrogradat în Liga 3 și nu va reprezenta un impediment pentru Dinamo, mai ales că fosta campioană a României din 2016 îi permitea și FCSB-ului să-și joace unele meciuri considerate „acasă” pe „Marin Anastasovici”, când clubul patronat de Ioan Niculae se afla într-o situație mult mai stabilă.

Despre noul stadion Dinamo

„Din ce am înțeles, săptămâna viitoare CNI va publica studiul de fezabilitate și proiectul. Vor fi publice. Va fi un prim pas care oferă continuitate și siguranță în ceea ce privește construirea stadionului. Deja se fac cheltuieli pentru proiectare și studii.

Lucrurile au intrat pe un drum normal. Asta e cale firească. Totul e în sarcina Companiei Naționale de Investiții. Așteptăm publicarea anunțului, pentru că asta ne va confirma inițierea demersurilor”, a declarat Ionuț Popa la GSP Live

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

-->
Previous Când apare public macheta noului stadion
Next Un fost jucător iese la atac: „E foarte grav”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.