--> -->

Unde va merge Anton după despărțirea de Dinamo


-->
Paul Anton, 30 de ani, a părăsit Dinamo și va merge în Spania să semneze cu Ponferradina, grupare din Segunda Division, conform informațiilor GSP.RO!

Fotbalistul așteaptă „cartea verde” pentru a parafa toate actele cu ibericii, mai ales că fereastra de transferuri se încheie acolo cu 31 august. Internaționalul român a mai jucat în Spania pentru Getafe, două goluri în 30 de meciuri, în ediția 2016/2017.

Anunțul clubului:

Mulțumim, Paul Anton!

București, 27 august 2021. Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu mijlocașul Paul Anton, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului din Ștefan cel Mare.

„Ne-am despărțit amiabil de Paul Anton și îi mulțumim pe această cale pentru evoluțiile în tricoul echipei noastre. Paul Anton rămâne un dinamovist, un susținător al clubului și nu putem decât să îi transmitem mult succes în carieră”, este mesajul lui Iuliu Mureșan pentru toată suflarea dinamovistă.

65 de minute a evoluat Paul Anton în acest sezon competițional pentru Dinamo București, în victoria cu FC Voluntari, în prima etapă din Liga 1, scor 3-2 pentru echipa din Ștefan cel Mare.

90 de meciuri a jucat Paul Anton pentru Dinamo București în toate competițiile, în trei perioade (septembrie 2015-iulie 2016, iulie-decembrie 2017 și octombrie 2020-august 2021), marcând 15 goluri în tricoul alb-roșu.

7 este numărul echipelor la care a evoluat Paul Anton în carieră: Delta Tulcea, Gloria Bistrița, Pandurii Tg. Jiu și Dinamo București (România), Getafe (Spania), Anzhi și Krylya Sovetov (Rusia).

12 selecții are Paul Anton pentru echipa națională a României și 6 meciuri pentru reprezentiva sub 21 de ani a „tricolorilor”.

30 de ani a împlinit Paul Anton în urmă cu trei luni, pe 10 mai.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ O zonă întreagă cuprinsă într-un muzeu în aer liber

Previous Iuliu Mureșan despre revenirea la CFR: „Vorbesc mereu cu Neluțu”
Next Ofertă oficială de la FCSB pentru Deian Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *