--> -->

Unde va avea Dinamo magazinul oficial


-->
În interviul acordat în FANATIK, noul director de marketing al lui Dinamo, Dan Giuraniuc, le-a oferit detalii importante suflării dinamoviste.

Acesta a transmis că echipa va avea un magazin oficial în Veranda Mall, un centru comercial foarte aproape de stadionul Dinamo. De asemenea, începând de miercuri, 6 aprilie, Dinamo va avea din nou un site oficial disponibil.

Am înțeles că Dinamo va avea un nou magazin oficial…

– Dinamo va avea un magazin oficial în Veranda Mall. Suporterii vor putea găsi acolo tricouri oficiale și multe altele, tot ce ține de Dinamo. Macron rămâne alături de Dinamo. Materialele vor pleca din clubul Dinamo și toate încasările se vor întoarce în club, bineînțeles în parteneriat cu Macron. Însă vor fi și cei din DDB în acest parteneriat și se vor putea cumpăra și tricourile negre de joc inscripționate cu DDB.

Ce buget de marketing are sau va avea Dinamo?

– Nu există un buget fix, pentru că s-au tot schimbat oamenii care s-au ocupat de asta. Problema cea mai mare e că nu s-au făcut simulări financiare realiste, pe care poți să construiești și un buget. Dacă nu știi cât poate produce Dinamo din marketing într-un an, îți e și foarte greu să aloci un buget de marketing. E o situație mai complicată. Dinamo are estimări în acest moment de 700-800.000 de euro din partea sponsorilor pentru sezonul viitor, dintre care 4-6% să meargă către marketing, deci undeva la 40-50.000 de euro.

Nu e puțin 800.000 de euro pentru un club ca Dinamo?

– Este, dar planul e făcut cu o creștere accelerată în fiecare sezon de 20-25%. Acum depinde foarte mult și de rezultatele sportive. Dacă Dinamo va reuși să urce în clasament de la an la an, va avea o creșteră majoră din toate punctele de vedere. Din păcate, marketingul este strâns legat și de partea sportivă.

Ce vești bune ne mai dai? Ce pregătește Dinamo în curând?

– Pe 6 aprilie va fi în sfârșit lansat site-ul oficial al clubului. Avem o firmă cu care am bătut deja palma, au plecat deja materialele către ei. E o agenție cunoscută, IQ Agency, și în același timp va fi finalizat și magazinul online al clubului. Nu va fi însă lansat deocamdată. E posibil să facem și un eveniment de lansare.

Citește și:

Diana Șoșoacă: ”Să-l inviți și pe Putin”

-->
Previous Cele 4 tipuri de proiecte pe care le are Dinamo
Next Fanii olteni își anunță invazia în București

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.