Unde va ajunge președinte Prunea


-->
FC U Craiova s-a mișcat foarte repede după eșecul cu Rapid, scor 3-5, iar în Bănie va ajunge Florin Prunea.

Fostul mare portar a confirmat pentru ProSport că este practic noul președinte al oltenilor, la mai puțin de 24 de ore după un nou eșec suferit de olteni.

Florin Prunea va fi noul conducător al lui FC U Craiova! Adrian Mititelu jr a subliniat pentru ProSport că mutarea este inevitabilă.

Adrian Mititelu jr a subliniat că actele vor fi semnate în curând, după ce părțile au ajuns la o înțelegere verbală.

Astfel, Florin Prunea va încerca să pună pe picioare o echipă aflată în degringoladă, după startul mai puțin bun de sezon. ProSport a scris că Prunea este favorit pentru funcția de președinte.

Varianta Iuliu Mureșan a picat, deoarece experimentatul conducător nu a fost pe placul lui Adrian Mititelu jr.

„Ne-am înțeles de principiu și urmează să semnăm actele”, a spus Adrian Mititelu jr, pentru ProSport.

Adrian Mititelu a anunțat vineri seara că nu va mai fi manager în Bănie, urmând ca fiul său să aibă această responsabilitate.

„A fost ultima zi în care m-am ocupat de fotbal, ca manager, ca factor de decizie. A sosit momentul să mă retrag din această activitate. Trebuie să dăm clubul pe mâna unora care se pricep mai bine decât noi. Deci, astăzi a fost ultima zi când mă implic în activitatea echipei. Am pus suflet. Dar, acum mi-am făcut datoria, sunt 20 de ani. Clubul îl vom da pe mâna unor profesioniști. Fiul meu m-a convins să fac pasul acesta…

Am o vârstă și îmi ajunge, stau stresat. Știam că suntem puțin dezbrăcați, să zic așa. În concluzie, săptămâna care vine vom angaja un președinte, un antrenor cu tot staff-ul lui, care să mai fi câștigat ceva la viață lui, un președinte la fel, și îi vom da clubul pe mână”, a afirmat Adrian Mititelu.

Citește și:

Adversar ”redutabil” pentru diseară, la Dinamo – Petrolul

Previous Gabriel Moura vrea titlul cu Dinamo
Next Egal cu Petrolul, în urma a două gafe uriașe

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *