Unde-şi sărbătoreşte ziua Marius Niculae. La mulţi ani!


Fostul atacant al lui Dinamo, Marius Niculae, împlinește astăzi 36 de ani. Fostul număr 9 din Ștefan cel Mare s-a lăsat de fotbal așa că în sfârșit poate să-și sărbătorească ziua de naștere așa cum își dorește. Și a plecat în Dubai de unde a transmis un mesaj prietenilor care l-au copleșit cu mesajele. ”Mulțumesc pentru urări ! ❤️”, a scris el pe facebook.

Marius Niculae este crescut în Ștefan cel Mare și a câștigat titlul de golgheter cu Dinamo în 2001 și în prezent a început o carieră de agent de jucători.

Fostul număr 9 a lui Dinamo a fost coleg cu Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona, pe vremea când starul Realului era doar un copil descoperit de Loți Boloni.

Excelentă! L-am văzut mare de la început, dar nu gândeam va atinge nivelul din prezent. Cristiano era mândru stătea înaceeaşi camera cu mine. Acum, eu sunt onorat i-am fost coleg de cameră. Asta e viaţa! N-are rost trăiesc toată viaţa cu gândul fi fost o supervedetă dacă ajungeam la AC Milan! A fost… s-a dus! Bravo lui a reuşit! Râdeam de Cristiano are coşuri pe faţă, acum aştept mi trimită tricoul de campion cu Real Madrid”, declara Marius Niculae într-un interviu pentru site-ul eusunt12.ro.

Cifrele lui Marius Niculae:

1 titlu de campion cu Dinamo

3 Cupe ale României

1 Supercupă

A câștigat tripla cu Sporting Lisabona în 2002, campionat, Cupă și Supercupă

Citește și

FOTO EXCLUSIV Modelul Atletico și Tottenham. Cum arată Peluza Cătălin Hâldan

 

-->
Previous Decizii importante pentru Dinamo săptămâna aceasta
Next Contra despre Teixeira: "Va juca meci de meci". Ce alt jucător își dorește.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.