Unde-și poate relansa Grozav cariera. Tot lângă niște foști dinamoviști


-->
Gicu Grozav a plecat pe ușa din spate de la Dinamo, mijlocașul de 28 de ani plătind pentru ratarea penalty-ului în urmă cu o săptămână la Miercurea Ciuc. Internaționalul este pregătit să înceapă o nouă experiență și ar putea continua tot în România, la o echipă dragă lui.

Ar putea fi prima mutare a unui fost dinamovist, care tocmai a anunțat azi oficial că va fi antrenorul lui U Cluj de la 1 ianuarie 2019. Bogdan Lobonț îl vrea pe Grozav la „Șepcile Roșii”, iar Ioan Ovidiu Sabău, fostă glorie dinamovistă, a confirmat.

“S-a discutat cu el. M-aş bucura foarte mult să vină, pentru că este un jucător de mare valoare. Să nu se supere Mircea pe mine, dar eu n-aş fi renunţat la el. Este un jucător de echipa naţională. Eu aş fi încercat tot posibilul să trec peste acel eşec, pentru că este un eşec şi să nu iau acea decizie la nervi. Să stau o zi, două, la fel şi Gicu, să se treacă peste şi o luăm de la capăt. Când ai un astfel de jucător atât de valoros pentru campionatul nostru, nu poţi să nu faci totul ca el să rămână. Este un jucător peste toţi ceilalţi de la Dinamo, a declarat Sabău la Look TV.

Citește și:

Arbitru de Champions League pentru Dinamo-FCSB. Cine va oficia partida

Previous FOTO Luana a început treaba! Primul transfer făcut
Next Dinamo, lider în Liga Campionilor. Ce a declarat antrenorul după meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *