Unde-și petrec dinamoviștii vacanța. Se mai întorc oare?


Dinamoviștii s-au împrăștiat pe mai multe continente în scurta vacanță de vară care se va termina duminică, când va avea loc reunirea echipei din Ștefan cel Mare. ”Câinii” se bucură de soare și de zile libere, chiar dacă unii nu știu care le va fi viitorul pentru că mulți ar putea să nu mai continue din vară cu Dinamo.

Eugen Neagoe are de gând să-i verifice de pe 17 până pe 23 iunie pe unii dintre ei, să-și facă o idee dacă se poate sau nu baza în continuare pentru a încerca să se califice inițial în play-off. Fotbaliștii mai au contract cel puțin până pe 30 iunie și de ei depinde dacă vor fi luați în cantonamentul din Marbella, Spania, care se va desfășura în perioada 24 iunie-4 iulie.

Unde au mers în vacanță ”câinii”

Reda Jaadi a mers în Maroc, la Marrakech, unde pe lângă relaxare a băgat și antrenamente tari ca să fie în formă și să pună masă musculară, Montini a plecat cu logodnica sa, Valentina, în Ponza, Italia, Papazoglou a mers acasă în Grecia pentru a petrece timp de calitate cu familia, Christovao a fost la shopping în Olanda, în timp ce Zenke în Franța.

 

 

Previous ULTIMA ORĂ Un dinamovist merge la EURO în locul lui Nedelcearu
Next Un puști apreciat se întoarce la Dinamo. Cu cine se bate pentru titularizare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *