Unde se va juca meciul cu CSA Steaua


Dinamo a câștigat astăzi la Chiajna și are un moral bun înaintea meciului cu CSA Steaua. Anunțul pe care toți fanii îl așteptau legat de locul disputării meciului a venit în această seară.

DINAMO 1948 vs CSA STEAUA pe Arena Națională

Meciul Dinamo 1948 vs CSA Steaua, contând pentru a șasea etapă în Liga 2, se va disputa vineri seară, la ora 21:30, pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

„La meciul de astăzi, suporterii noștri au avut foarte puține bilete la dispoziție, însă prezența lor s-a simțit foarte mult. Pentru meciul cu CSA am închiriat Arena Națională, tocmai pentru că știm ce fel de suporteri avem și cât de mult contează prezența lor.

O peluză plină va oferi un imens avantaj echipei, iar pentru adversar va fi ca un zid de netrecut. Pe Arena Națională, ai noștri au realizat cele mai frumoase coregrafii. Multe dintre ele au făcut înconjurul lumii. Suporterii vin la stadion și pentru acest spectacol, unde nu avem rival.

Vineri seară vom avea ocazia să arătăm și în tribune CE ÎNSEAMNĂ DINAMO și să arătam toturor CEEA CE POATE FI DINAMO la fiecare meci, de acum înainte.

Este un mesaj și către investitori, pe care îi așteptăm la derby, unde vor avea ocazia să vadă acel fenomen numit Dinamo, care trece cu mult dincolo de fotbal.

În același timp, prezența masivă a suporterilor noștri reprezintă și un ajutor financiar extrem de important pentru club. Suntem siguri ca și jucătorii noștri se vor ridica la înălțimea atmosferei din tribune și că vor realiza o partidă memorabilă”, au transmis, într-un comunicat comun, Vlad Iacob (administrator special Dinamo 1948) și Eduard Ziriakus – Galan (președinte DDB).

Biletele pentru cel mai așteptat duel în Liga 2 vor fi puse în vânzare de mâine, online, pe platforma partenerului de ticketing al clubului nostru, Bilete.ro.

Citește și:

Se redeschide pasajul Unirea. Și pasajul pietonal de la Eroii Revoluției

Previous Florin Prunea îl distruge pe Șerdean
Next Impresii după anunțul oficial al clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *