Unde se va disputa meciul Dinamo-Oțelul


Astăzi a fost anunțat locul unde va avea loc meciul dintre Dinamo și Oțelul Galați, care se va disputa marți, 16 august.

„Dinamo 1948 vs Oțelul Galați se joacă la Clinceni

Primul meci pe teren propriu în acest sezon competițional, Dinamo 1948 vs Oțelul Galați în Liga 2, se va disputa pe Arena Clinceni, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru site-ul oficial al clubului, dinamo1948.ro.

„Ne-am dorit, la fel ca toți suporterii dinamoviști, să jucăm pe noua arenă , însă suntem obligați să programăm următoarele două meciuri pe un alt stadion. Motivul? Administratorii au decis înlocuirea suprafeței de joc în această perioadă. Stadionul Dinamo nu este omologat și are multe probleme: gazon, vestiare și sute de scaune distruse. În aceste condiții, am decis împreună cu staful tehnic al echipei noastre să jucăm la Clinceni. Le mulțumim autorităților locale că susțin prezența dinamoviștilor la Clinceni”, a declarat Vlad Iacob.

Biletele pentru partida Dinamo 1948 vs Oțelul Galați vor fi puse în vânzare pe platforma partenerului oficial de ticketing al clubului, Bilete.ro.

Abonamentele emise de Dinamo 1948 pentru stadionul „Arcul de Triumf” sunt valabile, cu loc corespondent, pe Arena Clinceni.” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

Citește și:

Rapid, superlovituri de ultima oră: doi jucători de la campioană!

Previous Două mutări de ultim moment la Dinamo
Next Iacob anunță noi transferuri la club

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *