Unde se va disputa meciul cu Ripensia


Dinamo a stabilit că va juca la Giurgiu meciul cu FC U Craiova 1948 din Cupa României, neavând altă variantă mai bună.

Dinamo va juca meciul cu FC U Craiova din Cupa României la Giurgiu, susține gsp.ro, dar doar semnătura lui Vlad Iacob mai lipsește pentru ca echipa să evolueze pe stadionul „Marin Anastasovici”.

„Teoretic, da, la această oră nu avem certitudinea altei variante”, a spus administratorul special al „câinilor”.

De-a lungul acestui sezon, Dinamo a mai evoluat la Clinceni și pe Arena Națională, la duelul cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua, scor 1-2.

Meciul cu Ripensia Timișoara, tot la Giurgiu

Bilete la Dinamo București vs Ripensia Timișoara

https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-ripensia-timisoara-liga-2/

Biletele pentru următorul meci în Liga 2, Dinamo București vs Ripensia Timișoara, au fost puse în vânzare online prin Bilete.ro, partenerul oficial de ticketing al clubului nostru.

Dinamo București vs Ripensia Timișoara, contând pentru etapa a 10-a în Liga 2, se va disputa sâmbătă, 15 octombrie, la ora 12:00, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Biletele achiziționate online pot fi folosite digital (de pe telefon sau tabletă) sau printate, la porțile de acces ale arenei din Giurgiu.

Sâmbătă, 15 octombrie, în ziua meciului, casele de bilete ale stadionului „Marin Anastasovici” vor fi deschise de la ora 09:00.

Abonații clubului nostru pentru sezonul 2022-2023 pot intra în baza abonamentelor în sectoarele alocate, comunicate pe e-mail.

https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-ripensia-timisoara-liga-2/

Cadou pentru fani

Dinamo București anunță prin intermediul paginilor de Facebook și Instagram că fiecare abonat al clubului va primi un bilet gratuit la meciul cu Ripensia Timișoara.

„Abonații clubului au acces pe stadionul din Giurgiu în baza abonamentelor achiziționate la începutul acestui sezon competițional. Special pentru ei, la acest meci, pot fi însoțiți de o persoană în același sector cu abonamentul”, a declarat administratorul special Vlad Iacob.

Biletul gratuit pentru fiecare abonat va fi ridicat de la casele stadionului din Giurgiu, de la ora 09:00 până la pauza meciului.

Dinamo București vs Ripensia Timișoara (Liga 2, etapa 10) se joacă sâmbătă, 15 octombrie, la ora 12:00, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Citește și:

Se reunește trupa Simplu? ”Ne dorim din suflet, și eu, și Smiley”

Previous Surpriză din partea clubului pentru fani
Next Ce piedici pot apărea mâine pentru APCH

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *