Unde se relaxează „retrogradații” lui Dinamo


Conform GSP, jucătorii de la Dinamo se relaxează în locuri exotice pentru a uita sezonul dezastruos, la capătul căruia echipa alb-roșie a ajuns în Liga 2.

În așteptarea a două salarii restante, la care nu au de gând să renunțe, fotbaliștii au plecat care încotro. Iar unii nu se sfiesc să-și afișeze destinațiile în social media, chiar dacă, în nenumărate rânduri, suporterii i-au apostrofat, și amenințat, acuzându-i de indolență.

La o zi după ce a marcat despărțirea de Dinamo și, ulterior, a semnat cu „marinarii” lui Hagi, Torje se relaxează într-un peisaj de vis în Santorini, o destinație deosebită din Grecia.

Eșanu, acuzat de fani că a îngropat Dinamo după gafele de la baraj, este surâzător la Valencia. Bani a uitat de toate relele sezonului în Italia, la Cinque Terre, pierzându-se printre turiștii care, probabil, nu au aflat de retrogradarea „câinilor”.

Irobiso și Figueiredo au fost dați de gol de soții, pe InstaStory, fiecare la malul mării, cu familia, cu prietenii, răcorindu-se la un cocktail sau degustând bucate alese, seara fiind fierbinte pe ritmurile disco.

Dintre „retrogradați”, doar Azankpo a fost la muncă, în week-end, a jucat în repriza secundă pentru Benin, scor 1-3 cu Senegal, în preliminariile Cupei Africii.

 

Citește și:

Alegeri la Dinamo pentru un post important

Previous Ricardo Grigore: „Nu au nicio vină jucătorii”
Next Cu cine e aproape să semneze Niculescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *