Unde s-ar putea juca meciul cu Oțtelul


Dinamo se pregătește de primul meci din Liga 2, iar ProSport a aflat că duelul cu Oțelul Galați se va disputa pe arena din Clinceni.

Stadionul din apropierea Bucureștiului a găzduit și prima partidă a „câinilor” din al doilea eșalon, meciul cu Progresul Spartac, câștigat cu 1-0 de echipa lui Ovidiu Burcă.

Dinamo ar urma să se mute în curând pe arena „Arcul de Triumf”, iar varianta Arenei Naționale este una de luat în calcul mai ales pentru derby-ul cu rivala CSA Steaua.

Fără soluții pe termen scurt, cei de la Dinamo au găsit varianta de a juca la Clinceni, una care le convine și suporterilor, din moment ce aceștia au venit în număr mare la partida cu Progresul Spartac.

Dacă nu va interveni o schimbare de ultimă oră, Dinamo și Oțelul se vor întâlni marți, 16 august, de la ora 19:00, într-o zi în care sunt programate primele meciuri din play-off-ul Ligii Campionilor.

Cum interesul rămâne în continuare unul mare pentru partidele lui Dinamo, este de așteptat ca roș-albii să joace majoritatea meciurilor de pe teren propriu în nocturnă, dar nu în weekend.

„În primul rând, trebuie să stabilizez lotul. Ca să avem o echipă, în adevăratul sens al cuvântului, e nevoie de coeziune și stare de spirit. E nevoie de timp, încă descopăr capacitatea jucătorilor de a se adapta. Cel mai bine îi voi cunoaște când va fi presiune maximă, probabil, foarte curând. Așa, poți întâlni la antrenamente jucători care sunt «zmei», dar când îi critică tribuna, atunci îi cunoști cel mai bine”, a spus Ovidiu Burcă.

Citește și:

George Simion și viitoarea soție, schimbare importantă: ”10.000”. Fără plic, dar cu donații

Previous Laude de la adversari: „Foarte puternici”
Next Un nou sponsor se va alătura echipei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *