Unde s-ar putea juca Dinamo-Steaua


Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, le dă o veste mare fanilor. Derby-ul cu rivala CSA Steaua, programat în luna septembrie, s-ar putea juca pe Arena Națională.

Dacă Dinamo va avea o asistență impresionantă la partidele din Liga 2, conducerea va face tot posibilul pentru a închiria cel mai mare stadion al țării. Este bine cunoscut faptul că închirierea Arenei Naționale presupune un efort financiar, mai ales din partea unui club ca Dinamo, cu o situație financiară delicată.

„Nu știu care sunt șansele, dar dacă vom avea o audiență bună la meciurile de ”acasă”. Am avut noroc, ca să zic așa, la tragerea la sorți și vom evolua acasă împotriva celor de la CSA Steaua. Sper, repet, dacă audiența la meciurile de acasă a lui Dinamo va fi una bună, vom face tot posibilul să evoluăm pe Arena Națională împotriva lor”, a spus Vlad Iacob, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Vlad Iacob i-a răspuns lui Alin Petrache, președintele FRR, care a declarat că Dinamo ar trebui să-și plătească datoriile către stat înainte de a avea pretenția de a juca pe stadionul „Arcul de Triumf”.

„Dinamo va avea un certificat fiscal cu zero datorii către ANAF, în cel mai scurt timp, și va putea din punct de vedere legal să evolueze acolo. Cred că domnul Petrache a făcut această declarație înainte ca noua conducere, din care fac și eu parte, să preia clubul Dinamo.

Am discutat deja cu domnul Alin Petrache despre programul meciurilor, despre numărul de meciuri care ar trebui disputat acolo și dumnealui a fost deschis să sprijine clubul Dinamo pentru a juca acolo”, a mai spus oficialul lui Dinamo.

Citește și:

Begliktash, loc spectaculos de pe litoralul bulgăresc

Previous Dinamo și-a găsit stadion unde să joace
Next Florin Marin este la un pas de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *