Unde poate ajunge Rotariu. Vrea să plece cât mai repede din Olanda


Dorin Rotariu a semnat în iarna 2017 cu Brugge și a adus peste două milioane de euro clubului din Ștefan cel Mare. Luna trecută, Gigi Becali a transmis că-l vrea la FCSB, cu toate că fotbalistul nu dorește pe moment o revenire în Liga 1. Nici Dinamo nu ar sta impasibilă dacă s-ar putea un împrumut, mijlocașul dreapta fiind acum trimis de belgieni la AZ Alkmaar până în vară. Dar situația internaționalului nu e bună deloc.

„Dorin se pregăteşte, vrea să joace. E nemulţumit, pentru că a pierdut şi naţionala. Dar sperăm să-i găsim ceva acum în iarnă, ca să joace, să-şi revină. Vrea să plece de la AZ Alkmaar. Vom vedea ce vor şi cei de la AZ. El e împrumutat până în vară, dar urmează să avem o discuţie cu conducerea. Ori să joace, ori să-i găsim o altă echipă”, a dezvăluit impresarul lui Dorin Rotariu, Dragoș Boboc, pentru Prosport.

„Nu ştiu ce să spun acum. Dar sunt ceva interese, au sunat echipe din străinătate. Din Belgia şi încă o echipă din Olanda, care era interesată de el înainte să ajungă la Brugge”, a mai declarat Boboc.

Citește și:

1. Li s-a dat vacanță, 2. De fapt, sunt dați afară!

-->
Previous 1. Li s-a dat vacanță, 2. De fapt, sunt dați afară!
Next S-a lepădat de oferta FCSB: "Mă consider dinamovist adevărat"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *