Unde pleacă Mircea Rednic de sărbători. Ce pregătește pentru Dinamo


Mircea Rednic și-a dorit foarte mult să încheie 2018 cu o victorie în Liga 1 cu Astra, dar din păcate jucătorii nu l-au ajutat deloc să se întâmple asta. Katsikas a oferit zilele trecute un motiv pentru care fotbaliștii n-au mai avut chef să joace.

”Cum să fii concentrat pe joc atunci când citeşti ceva rău despre tine sau că echipa nu te vrea? Cel mai rău a fost că… ok, în presă apar multe lucruri rele, unele sunt adevărate, unele sunt false, dar în final este vorba despre conduită. Cineva trebuie să vină şi să îmi spună în faţă, sau să vorbească cu toată lumea faţă în faţă…”, declara zilele trecute Katsikas pentru Telekom Sport.

”Puriul” nu consideră că a greșit strategia și a declarat în mai multe rânduri că a încercat să-i motiveze în toate modurile posibile și nu a reușit. Iar cei care nu au înțeles mesajul lui, vor pleca. Problema e că deja au fost dați afară destul de mulți jucători și trebuie urgent aduși alții în loc. Dacă cu Hora și cu Răduț, s-ar fi înțeles verbal, Rednic a plecat zilele acestea alături de familie în Belgia, acolo unde are o casă lângă Liege, atât să facă Crăciunul, cât și să caute jucători pentru Dinamo. Rămâne de văzut dacă se va întoarce ca Moș Crăciun, cu tolba plină.

Citește și:

Un fost dinamovist și un fost colaborator al lui Rednic pe lista posibililor înlocuitori ai lui Dică

-->
Previous Nouă ofertă pentru Sergiu Hanca
Next Un fost dinamovist și un fost colaborator al lui Rednic pe lista posibililor înlocuitori ai lui Dică

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *