Unde este aproape să plece căpitanul lui Dinamo


Căpitanul lui Dinamo, Steliano Filip ar putea pleca în Belgia, la Antwerp. Boloni spune că-l place pe jucător, dar că nu este o țintă în viitorul apropiat. Totuși, principala variantă de transfer este cu totul alta. Este vorba despre Karabukspor, echipă de primă ligă turcă.

Fundașul stânga Steliano Filip, 23 de ani, este noul căpitan al lui Dinamo, dar și unul dintre fotbaliștii pe care Ionuț Negoiță este dispus să îi vândă în această vară doar în cazul unei sume mari de bani așa cum i-a cerut Cosmin Contra. De mai multă vreme se poartă discuții cu Karabukspor din Turcia, dar și cu Dinamo Moscova din Rusia. Acum, conform digisport.ro, Filip ar fi dorit și de echipa nou-promovată în prima ligă belgiană, Antwerp. Belgienii au fost preluați în această vară de fostul selecționer Ladislau Boloni.

Contactat de Gazetă pentru a comenta informația, Boloni a negat că Filip ar fi o variantă în viitorul imediat apropiat: „Steliano Filip este un jucător de echipa națională, dar nu face parte din obiectivele noastre imediate. Nu l-am urmărit în ultima perioadă pentru a fi o țintă de transfer”.

Totuși, varianta cea mai apropiată de transfer pentru Steliano este Karabukspor, echipă de primă ligă turcă. Fundașul stânga titular al celor de la Karabuk este ex-stelistul Iasmin Latovlevici, iar otomanii vor să-l vândă. În aceste condiții, l-ar cumpăra imediat pe Filip. Aceasta ar fi înțelegerea turcilor cu impresarii lui Filip și cu clubul Dinamo. Atât Iasmin, cât și Steliano sunt impresariați de firma lui Giovanni Becali, condusă în acest moment de Dragoș Sârbu, scrie gsp.ro.

Previous Ce i-a promis Dielna lui Adrian Mutu
Next Ce mesaj îi transmite Dănciulescu lui Dan Petrescu, tehnicianul CFR-ului care ar fi pus ochii pe dinamovistul Nistor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *