Unde ar putea pleca Adam Nemec


Adam Nemec poate să plece la  ruși, mai ales că visul slovacului este să joace într-un campionat mai puternic din Europa începând cu ediția 2017/2018.

La finala Cupei Ligii, 2-0 cu ACS Poli, în care atacantul de 31 de ani a marcat ambele goluri, scouteri ai formațiilor FK Rostov(locul 6) și Ufa (locul 7) l-au urmărit atent pe internaționalul slovac. Jucătorul este și pe lista nemților de la Hannover, nou-promovată în Bundesliga, scrie gsp.ro.

Adam a plecat în vacanță și se va întoarce la reunirea lotului pe 11 iunie. Agenții săi îi caută o variantă de a-și continua cariera într-un campionat de top, bazându-se pe faptul că atacantul a bifat cel mai prolific sezon din carieră.

Fotbalistului nu i s-a fixat un preț de transfer, însă este clar că se va porni de la un milion de euro în sus. Dinamoviștii au anunțat prin vocea directorului general Adrian Mutu că nu se vor dispensa de niciunul dintre oamenii importanți din lot până când nu-și vor disputa meciurile din cupele europene, acolo unde formația a ajuns după o pauză de 5 ani.

13 goluri și 3 pase decisive a avut slovacul pentru Dinamo în 31 de meciuri

9 goluri a reușit Nemec doar în 2017, după ce a devenit atacantul principal al roș-albilor ca urmare a vânzării lui Gnohere la FCSB

Citește și:

”Avem nevoie de căpitanul nostru!”

Previous Prima ofertă pentru Hanca. Ce a făcut Dinamo
Next ”Avem nevoie de căpitanul nostru!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *