Unde ar putea juca Dinamo sezonul viitor


Florin Răducioiu, oficialul lui Dinamo, a anunţat ce variante de stadion sunt luate în calcul de „câini” pentru a juca meciurile de pe teren propriu în sezonul viitor, în condiţiile în care arena din Ştefan cel Mare va fi demolată pentru a fi reconstruită.

Stadionul din Ştefan cel Mare va fi dărâmat la mijlocul lunii mai pentru a se face loc unei noi arene de cel mai înalt nivel. Dinamo va trebui, astfel, să se mute din „Groapă” şi Florin Răducioiu, team-managerul echipei, a anunţat că exisstă două variante pentru mutarea echipei.

„Avem două opţiuni, vom vedea, poate Volunatri pentru că mergem acolo, dar nu avem nimic hotărât. Suntem în discuţii. Vrem cât mai aproape de Bucureşti. Dinamo se va dărâma, poate Voluntari, momentăm, după care vom vedea, poate Arcul de Triumf, deşi nu cred acolo”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Orange Sport.

„Marele blond” s-a declarat indignat de situaţia în care se află stadionul Arcul de Triumf, construit, gata de utilizat, dar dat în folosinţă doar pentru rugby şi pentru Federaţia Română de Fotbal, gazdă a meciurilor echipelor naţionale de tineret şi de fotbal feminin.

„Este incredibil ce se întâmplă, sunt construite de stat şi ar trebui să fie folosite de rugby, fotbal… Dar e inadmisibil ca asemenea lucruri să se întâmple”, a mai declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

-->
Previous Un fost antrenor nu îi dă șanse lui Dinamo
Next Cât va costa noul stadion a lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.