Unde ar putea juca Dinamo sezonul următor


Dărâmarea vechiului stadion Dinamo va începe anul viitor, în vară. Astfel, echipa va avea nevoie de un alt loc unde să își dispute meciurile de acasă. Cum închirierea Arenei Naționale este foarte scumpă, dinamoviștii s-au reorientat o altă variantă. Dinamo își dorește să joace pe Arcul de Triumf începând cu anul următor.

La finalul lunii septembrie, GSP a întrebat oficial la MTS de ce nu se pot disputa meciuri pe arena Arcul de Triumf, iar răspunsul, oferit după 4 săptămâni, a fost unul halucinant: „Imobilul nu este încă înregistrat în inventarul bunurilor din domeniul public, proiectul de act normativ se află pe circuitul de avizare interministerială”.

Suporterii lui Dinamo mai au de așteptat până când vor fi demarate lucrările la noul stadion din Ștefan cel Mare. Deocamdată, nu e clar nici când va fi demolat bătrâna arenă, Cel mai probabil în vara anului viitor, speră oficialii „câinilor”.

„În primăvară urmează să fie demolat stadionul nostru. Momentan, nu e nimic sigur referitor la arena pe care vom putea evolua. Pot să vă spun că am purtat discuții pentru Arcul de Triumf, avem documentația pregătită.

Așteptăm ca situația juridică a acestui stadion să fie rezolvată pentru a putea fi inclus in circuitul public”, a declarat azi Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, pentru canalul de YouTube „Radio Dinamo 1948”.

Citește și:

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri despre liderii PSD: ”A lăsat privirea jos”

-->
Previous Giani Kiriță a participat la antrenamentul lui Dinamo
Next Ioan Andone în vizită la Săftica

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *