Unde ar putea ajunge Deian Sorescu


Deian Sorescu (24 de ani) va reveni de astăzi la antrenamentele lui Dinamo, dar nu se știe pentru cât timp. Golgeterul „câinilor” este la mare căutare, inclusiv în rândul rivalelor din Liga 1.

Mircea Rednic și-a impus punctul de vedere în legătură cu „cazul Deian Sorescu”. L-a excluis o săptămână în echipă – a se citi exclus din lot pentru „a medita”, cum s-a referit antrenorul -, apoi marți jucătorul l-a înduplecat pe Iuliu Mureșan să intermedieze împăcarea și să fie reprimit la pregătiri.

Inițial, „Puriul” nici n-a vrut să audă, dar miercuri dimineață fotbalistul de 24 de ani s-a prezentat în cantonamentul de la Săftica. Așa cum a anunțat GSP.ro, Rednic nu a fost înduplecat să-l reprimească deja pe Sorescu la antrenamentele primei echipe, ci l-a direcționat către grupul „exilaților”, Costi Nica, Mihai Neicuțescu și Alex Răuță (probleme cardiace), care au prestat separat, sub comanda lui Iulian Mihăiescu, antrenor cu licență Pro, așa cum scrie la regulament.

Unde ar putea ajunge jucătorul în viitorul apropiat

Potrivit GSP, în afara lui FCSB, Deian a trezit și interesul celor de la CS Universitatea Craiova, care îl monitorizează pe bănățean pentru un transfer, pe același algoritm cu tranzacția din ianuarie 2020 a bunului său prieten, Dan Nistor. Și Iuliu Mureșan a admis că Dinamo este de acord cu mutarea, dar caută să obțină cât mai mulți bani de pe urma afacerii.

Citește și:

Actorii Eugen Cristea şi Cristina Deleanu au dat statul în judecată: ”Vrem să beneficiem și noi de un certificat galben sau roșu”

-->
Previous Când ar putea deveni Badea finanțatorul oficial al clubului
Next Fanii din DDB UK virează o nouă sumă de bani in conturile clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *