Un titular, străin, nu vrea să plece de la Dinamo! ”Ar trebui să jucăm pentru onoare”


Dinamo vrea să schimbe mai mulți fotbaliști în perioada imediat următoare, iar lotul ar putea suferi modificări uriașe în vară, mai ales că s-a vorbit despre schimbare de obiectiv sau chiar vânzarea clubului. Sunt jucători care se gândesc să plece și sunt fotbaliști la care „câinii” vor să renunțe.
Un caz special este cel al unui fotbalist adus de Cosmin Contra, dar care este titular și în mandatul lui Florin Bratu, așa cum a fost un om de bază și în cel al lui Vasile Miriuță. Diogo Salomao, portughezul de 29 de ani, a mărturisit că el dorește să continue în Ștefan cel Mare, dorind noi performanțe cu roș-albii. „Mai am un an de contract, nu mă gândesc la altceva decât să fiu aici. Deocamdată sunt fericit la Dinamo, sunt mulțumit. Îmi place clubul, îmi place tot. Și vreau să facem performanțe”, a comentat mijlocașul stânga care a înscris 4 goluri și a oferit 10 assist-uri în toate competițiile în 28 de partide.
Portughezul a dezvăluit și ce obiective le-au mai rămas lui și colegilor: „Ne așteaptă un meci dificil la Botoșani, întâlnim o echipă cu dorință, care tocmai s-a calificat în semifinalele Cupei. Nu ne va fi deloc ușor, mai ales că va fi un teren dificil. Am văzut cât de prost era la partida de Cupă de luni, cu Iașiul. Nu ne putem pierde concentrarea și determinarea. Trebuie să privim înainte. Suntem conștienți că multe dintre lucrurile dinainte nu au fost făcute bine de noi, altfel nu eram aici! Trebuie să luptăm pentru onoare, pentru club și să încercăm să obținem cea mai bună clasare posibilă”.

-->
Previous Reacție oficială despre vânzarea clubului
Next Ce-a simțit Torje când a dat piept cu Cristiano Ronaldo! Reacție MONDIALĂ a lui Gabi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *