Un titular iese la atac: „Să ne lase în pace”


Mihai Eșanu a avut parte de un sezon excelent, mai ales că acesta a fost la debutul în Liga 1. Tânărul portarul rămâne pozitiv legat de toate problemele care se învârt în jurul clubul Dinamo și consideră că, odată scăpat de spanioli, clubul se poate salva.

„Sunt foarte, foarte multe scenarii, dar sper că au vrut să facă ceva rău și că au văzut că nu pot și să se dea la o parte. Vezi că n-ai putut să faci răul ăla și să pleci. Din ce am înțeles, știu că nu mai pot prelua acțiunile, doar dacă fac o mărire de capital.

Ei nu au niciun ban, mai mult ca sigur. Asta e dorința mea, să fi vrut să facă ceva rău, nu au reușit, și să plece, să ne lase în pace. Mai mult rău, n-au cum să facă. Singurul rău, indirect, e că nu poți să atragi pe nimeni.

Sunt câteva salarii, dar avem încredere că suporterii vor reuși să redreseze situația. E greu să atragi pe cineva în situația asta. Ei nu pot face rău direct, dar indirect fac mult rău, pentru că nu poți să atragi bani. Dacă suporterii ar reuși să scape de spanioli, să ia acțiunile de la ei, ar fi mult mai ușor pentru Dinamo. S-ar schimba radical situația. Sunt foarte mulți dinamoviști care vor să ajute Dinamo, dar în situația asta nu se bagă”, a spus Eșanu, la Digi Sport Matinal.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Top 5 parcuri tematice pentru copii

-->
Previous Un alt jucător de bază își anunță plecarea: „Nu cred că voi accepta”
Next Dorinel Munteanu: „Am vorbit cu cineva din DDB”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *