Un titular este foarte revoltat: „Va fi sfârșitul”


Dinamo a avut un stagiu de pregătire excelent în Turcia, la Balu. Astăzi echipa s-a întors înapoi în țară, la probleme de aici. Sunt lefuri neplătite de până la 4 luni.

Conform GSP, fotbaliștii vor mai așteapta până la finalul acestei luni pentru ca oficialii clubului să-și respecte promisiunile, mai ales că au existat și ieșiri publice din partea DDB prin care elevii lui Uhrin erau informați că vor primi o parte din bani. Dacă angajamentele nu se vor materializa, urmează plecări în masă.

„Dacă nu vor plăti în ultima săptămână din iunie, foarte mulți jucători sunt deciși să plece. Situația este foarte rea și mulți nu mai văd nimic bun să vină. Dacă Dinamo nu va începe să plătească, așa cum sunt contractele și promisiunile, va fi sfârșitul, mulți vor să plece.

Jucătorii sunt obosiți vizavi de această situație și nu vor fi de acord să continue astfel. Dacă nu vor fi plătiți și jucătorii importanți vor părăsi clubul, din păcate va fi sfârșitul la Dinamo. E greu să aducă oameni cu bani în actuala situație, de aceea clubul este în mare necaz, cu toată dorința de a face bine a suporterilor” a fost mesajul transmis de Ante Puljic conform aceleași surse.

Citește și:

”Au pus țara la cale și au bătut palma”. Întâlnire la nivel înalt, cu Ciolacu și cu Negoiță în prim plan

-->
Previous Meciuri cu stadioane pline de la 1 iulie
Next Șerdean pleacă după Cortacero în Spania

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *