Un titular de drept va fi dat afară în această iarnă


Plamen Iliev a gafat decisiv în meciul pierdut de Dinamo la Mioveni, scor 1-2. Din informaţiile FANATIK, Iliev va fi dat afară în iarnă, iar Mircea Rednic îi va aduce un înlocuitor.

Ambele reuşite ale celor de la Mioveni îi pot fi imputate lui Plamen Iliev, portarul lui Dinamo. Bulgarul a comis un penalty gratuit în minutul 90, transformat de Sanoh, în timp ce la golul lui Rusu, Iliev a fost surprins de un şut din afara careului.

Din informaţiile FANATIK, Plamen Iliev va pleca de la Dinamo în această iarnă. Mircea Rednic a decis să nu îl mai păstreze pe portar şi va aduce el un alt înlocuitor pe post în perioada de mercato din iarnă.

Sunt şanse mari ca Mihai Eşanu să apere în ultimul meci din acest an, care se va disputa cu Farul.

După meciul cu Mioveni, Mircea Rednic l-a făcut praf pe Plamen Iliev, pe care îl consideră unicul vinovat pentru înfrângere, spunând că şi-a bătut joc de munca colegilor săi cu acea gafă uriaşă:

“N-ai voie. Iliev… La experienţa lui, nu avea voie să iasă din poartă. Nici n-a atins mingea. Nu poţi să îţi baţi joc de munca echipei. Nu îl înţeleg. Ce să le reproşez jucătorilor? Multe dueluri, s-a jucat agresiv, să pierzi după minutul 90…

Niciun punct să nu iei. Nu te poţi concentra la o fază fixă? Şi ca talie, şi ca jucători? Este o greşeală individuală, haideţi să nu mai… N-ai voie să faci greşeala asta. Ce căuta el acolo? Se repetă greşelile cu Chindia. Noroc că acolo au ratat, aici n-au ratat. Nu e păcat să îţi baţi joc de munca colegilor tăi?”, a spus Rednic.

Citește și:

Monica Bârlădeanu voia să fie măicuță în film: ”Mi s-a spus că distrag atenția”

-->
Previous Mircea Rednic a mai pus un jucător pe lista neagră: ”Or să plece”
Next Un om important din DDB iese din proiect: „DDB a murit definitiv pentru mine”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *