Un titular de bază s-a accidentat


Dinamo a învins-o pe Ripensia Timișoara, scor 1-0, în „16-imile” de finală ale Cupei României. Sorin Colceag, antrenorul interimar al „câinilor”, subliniază părțile pozitive din parcursul recent al roș-albilor.

„E o victorie importantă pentru parcursul în Cupă și pentru a ne recăpăta încrederea. Băieții au dat totul azi, îi felicit. Încercăm să scoatem maximum din resursele pe care le avem, căutând să obținem rezultate. Avem jucători care n-au mai evoluat de mult timp, au lipsuri de pregătire, au apărut și accidentările, trebuie să găsim soluții”, a declarat Colceag la final.

Colceag a detaliat ce s-a întâmplat în minutul 56, când Alex Răuță a părăsit terenul accidentat: „Are o contuzie, vom vedea zilele viitoare, sperăm să se refacă în cel mai scurt timp”.

Încerc să văd lucrurile pozitive, dacă pun și meciul cu Botoșani, arătăm niște lucruri pe care se poate construi. Am fost agresivi cu Botoșani, azi am fost muncitori, umili, modești, am avut un grup unit, jucători de caracter. Există potențial! Perspectiva mea este de interimar, eu fac lucrurile de la meci la meci. Obiectivul meu e meciul următor. Nu decid eu, nu mă încarc cu lucrurile astea.” – SorinColceag, antrenor interimar Dinamo

Citește și:

Cauza reală a intrării în insolvență

Previous Cauza reală a intrării în insolvență
Next „Rednic este cea mai bună soluție”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *