Un titular aproape de plecarea în Cipru


-->
În timp ce Dinamo se află sub pericolul retrogradării, fiind nevoită să întoarcă un deficit de două goluri în returul cu U Cluj pentru a rămâne în Liga 1, Cătălin Carp (28 de ani) negociază cu clubul cipriot AEK Larnaca.

Dinamo tremură serios pentru locul 1, dar unii dintre „câini” au alte preocupări. Mijlocașul defensiv Cătălin Carp, utilizat ca fundaș central de antrenorul Dusan Uhrin jr, se află în tratative cu AEK Larnaca, vicecampioana Ciprului.

„AEK s-a arătat interesată de transferul lui Cătălin Carp. Clubul din Larnaca nu s-a oprit doar la interesul pentru jucător, ci a înaintat deja o propunere pentru mijlocașul moldovean”, scrie publicația cipriotă Protathlima.

Cătălin Carp a semnat cu Dinamo în toamna lui 2021 și a adunat 14 meciuri și două goluri în tricoul alb-roșu.

El va rămâne liber de contract la finalul sezonului, astfel că Dinamo nu va primi nimic în schimbul său. Moldoveanul nu este singurul dinamovist care negociază deja cu alte cluburi, mai mulți dintre „câini” sunt deja în căutarea viitoarelor echipe.

AEK Larnaca a încheiat sezonul pe locul 2 în Cipru, cu 54 de puncte, 4 sub campioana Apollon, și va intra în turul 2 al preliminariilor Champions League. Clubul din Larnaca are în palmares două cupe interne, câștigate în 2004, respectiv 2018.

Citește și:

Miză uriașă pentru Dinamo – U Cluj: salarii mai mari, investitor nou

Previous Record absolut la Dinamo
Next Bișniță pe urma biletelor de la baraj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *