Un titular a plecat deja. Alte trei probleme de lot


Dinamo joacă vineri seară ultima etapă a ediției 2018/2019 contra celor de la FC Voluntari. ”Câinii” mai speră să poată obține prima poziție a play-off-ului, cu toate că Gaz Metan joacă acasă cu Chiajna, retrogradată de mai multă vreme. În schimb, FC Botoșani, care e la punct în spatele roș-albilor, are o partidă destul de ușoară la Iași, acolo de unde Flavius Stoican și-a dat demisia astăzi.

Mircea Rednic nu este scutit de probleme în această perioadă. A pierdut un titular, asta sigur, Naser Aliji fiind învoit să părăsească Bucureștiul pentru a se alătura naționalei Albaniei, care are meci în deplasare cu Islanda, apoi acasă cu Moldova. Fundașul stânga a fost integralist în ultima partidă a Albaniei cu Andorra (3-0).

Mai mult, ”Puriul” mai are cel puțin trei probleme de lot, probabil, nu va reuși să-i refacă la timp pe Papazoglou, Dussaut și Kabashi. Cei trei sunt într-un program separat. Atacantul și fundașul dreapta au fost titulari în această primăvară. La Elvis se va renunța, oricum.

Citește și:

Vânzoleală în lumea antrenorilor în România! Mutări oficializate. Și cum ar fi un duel Rednic – Dică?!

-->
Previous DEZVĂLUIRE Șumudică, ofertă de la Dinamo: ”Atât câștigam”
Next Vânzoleală în lumea antrenorilor în România! Mutări oficializate. Și cum ar fi un duel Rednic - Dică?!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *