Un stelist convins ar antrena Dinamo: ”E fotbal, nu e război”


Sunt și oameni care trec peste rivalități atunci când își fac meseria de antrenor. Dacă Edi Iordănescu a refuzat în toamnă o ofertă de la Dinamo din cauza trecutului său stelist, Loți Boloni a declarat în cadrul unui interviu pentru Gazeta Sporturilor că ar antrena Dinamo și chiar a fost ofertat la un moment dat de echipa din Ștefan cel Mare.

”Odată m-a sunat unul dintre președinți, Nicolae Badea parcă și cu Giovanni Becali, acum foarte mult timp. Eram la Nancy, eram undeva sub contract, nu s-a pus problema. Rapidul m-a mai contactat. Eu dacă mă angajez la cineva încerc să fac munca aia cu toate calitățile mele, fotbalul e un sport, nu e un război.

Cu Mircea Rednic am o relație corectă. El își apără interesele lui, eu pe ale mele”, a declarat Ladislau Boloni.

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a comentat și el relația pe care o are cu antrenorul lui Antwerp.

”Sunt în relații foarte bune cu Loți Boloni. Dar când ne prindem ne ciondănim un pic. La fotbal vorbesc. Și el avea ambiția lui, eu ambiția mea. Mi l-a dat pe Reda Jaadi definitiv, da. Dar el mi-a luat jucători la Mouscron când nu trebuie să mi-i ia. Mi-a luat cu două zile înainte să încep campionatul cel mai bun apărător. Asta e. Lui Loți nu trebuie să-i reproșăm nimic. Nu ne convine câteodată ce spune, dar el ăsta este. E un superprofesionist, are metodele lui de lucru, trebuie judecat după rezultate și acum chiar are”, a declarat Rednic într-un interviu exclusiv pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Lorenzo Gonnelli vine la Dinamo! Cum au reușit să-l convingă

-->
Previous Lorenzo Gonnelli vine la Dinamo! Cum au reușit să-l convingă
Next Un alt belgian vrea să cumpere Dinamo. A venit la București!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *