Un stelist convins anunță: ”Nu concep ca Dinamo să retrogradeze”


Un stelist cu sute de meciuri jucate pentru formația care juca pe vremea când evolua el în Ghencea, Dorin Goian, nu vrea răul lui Dinamo și spune că nu concepe ca formația din Ștefan cel Mare să retrogradeze.

”Nu este deloc ușor pentru cei de acolo. Eu îmi doresc să se ajungă la o finalitate în favoarea clubului Dinamo. Deși foarte mulți sunt sceptici, eu cred că susținătorii lui Dinamo trebuie să lupte pentru a-și recâștiga echipa înapoi. Campionatul românesc ar fi mult, mult mai sărac fără un club ca cel de acolo și personal îmi doresc să se redreseze situația și să se găsească cea mai bună variantă. Eu nu concep ca Dinamo să retrogradeze, nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva. Am încredere că vor găsi soluția și din punct de vedere material, cât și sportiv și consider că au un lot care să obțină rămânerea în Liga 1.

Din păcate, nu doar Dinamo suferă din cauza banilor, în general sportul românesc se confruntă cu probleme de acest fel, iar asta trebuie să le dea de gândit celor cu factor de decizie, care conduc acest fenomen. Este clar că sportul, cel mai important ambasador al României, riscă să își piardă din ce în ce mai mult din ceea ce era odată!”, a declarat Dorin Goian, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și:

Veste excelentă pentru Gigi Mulțescu. Un fotbalist de bază la antrenamente

-->
Previous Veste excelentă pentru Gigi Mulțescu. Un fotbalist de bază la antrenamente
Next Veste MARE dinspre sponsorul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.