Un stelist convins anunță: ”Ciocul mic. Jos pălăria pentru Rednic”


Dinamo a reușit să aducă speranțele în inimile suporterilor, dar și să închidă gura rivalilor care râdeau de rezultatele proaste ale echipei. Un stelist convins, care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, a făcut niște declarații frumoase la Digi Sport.

”Până acum are multă eficiență Montini. E foarte bun, apare la finalizare. Dacă-l scoți pe Nistor din echipa de ieri, el impulsionează jocul, e ca un piston, a dat două pase de gol, e chiar foarte bun, important e să aibă continuitate. Dar și pe el l-a dereglat puțin FCSB. Și Popa a intrat foarte bine.

Dinamo a meritat clar victoria.

Jos pălăria și pentru Rednic. Ciocul mic acum. E un meci foarte greu cu Sepsi și pot demonstra că nu a fost o întâmplare. Dinamo trebuie să câștige tot și nu e de ajuns”, a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

Totuși, fostul stelist, dar și coleg al lui Mircea Rednic la echipa națională, Gabi Balint, îi ia apărarea lui Mircea Lucescu în conflictul verbal purtat de la distanță cu antrenorul lui Dinamo.

”Nu mi-a plăcut de Mircea Rednic, eu cred că el a greșit, au fost niște vorbe aruncate cu răutate și nu-și au rostul. Lucescu și-a dedicat viața fotbalului. A ajutat foarte mulți oameni, eu știu ce a făcut pentru mine și pentru foarte mulți oameni. Nu așteptam o pereche de ghete sau treninguri, cum a făcut cu alții. Trebuie să îl privim cu respect. Lucescu și-a dedicat toată viața fotbalului. Au făcut pentru ei, dar și pentru mine, și pentru Rednic, și pentru Klein, și pentru Gabor. E vorba și de educație aici, a fost prea multă răutate în vorbele lui și nu-și aveau rostul. O spui altfel, nu cu răutate”, a spus Balint la emisiunea Fotbal Club.

Ce a declarat Mircea Rednic despre acest conflict la conferința de presă după meciul cu Poli Iași:

”Am auzit ce a spus Mircea Lucescu, dar chiar nu îl înțeleg. Cred că nu are ce să facă, e pauză până în martie. Cred că el nu a înțeles declarația mea pe care am făcut-o. Am spus clar că el nu a ajutat jucători care nu meritau să-i ajute. Și vă spun 100%, că îl cunosc foarte bine de la Hunedoara.

Eu l-am respectat și îl respect în continuare, sunt recunoscător pentru ce a făcut pentru mine, să nu uite că eu am ajuns la Hunedoara titular în echipa națională de juniori. Eram calificați la Campionatul Mondial. N-oi fi fost așa talentat ca alții, dar eu cred că mi-am meritat locul în echipă. Să joci 83 de meciuri cred că nu-i ușor, și nu numai datorită lui. După aia am venit la Dinamo, în 83 el nu era antrenor, m-am dus la Standard, am jucat 4 ani și jumătate acolo, el nu era antrenor. Eu îi sunt recunoscător, îl respect foarte mult, și nu înțeleg aceste declarații.

Eu ce ar trebui să fac că Radu Ștefan nu m-a sunat de nu știu când? Dar eu sunt sigur că Radu Ștefan mă respectă, că în inima lui Mircea Rednic are un loc, are viața lui, are familie, are echipa lui, e preocupat, are problemele lui, acum stau să plâng că nu mă sună unul sau altul?

Care mă sună la săptămână e Michy Batshuayi. E nebunică. Dar asta nu înseamnă că ceilalți jucători pe care i-am ajutat pentru că aveau talent, nu își amintesc de mine.

Dar nu înțeleg de ce a început iar, că el a început, că nu l-am mai sunat. Cred că mulți nu l-au mai sunat. Eu sunt altfel, sunt ardelean, așa am fost obișnuit, m-am descurcat singur și mă descurc în continuare. Încă odată, îl apreciez și îl respect pentru ce a făcut pentru mine. Dar asta nu înseamnă că trebuie să-i fac statuie. Știm asta(n.r. că e masculul Alpha din fotbalului românesc). El a inventat fotbalul, a inventat toți jucătorii, pe Hagi, pe Boloni, pe Rednic, pe Klein. Nu zice nimeni, că e un antrenor foarte bun, a demonstrat în Est, cu un buget foarte mare, a demonstrat. Să-și vadă de echipa națională a Turciei.

Întrebați-l pe el de unde s-a iscat acest conflict. Vă spun eu că nu are ce face, am văzut și alții care au sărit în apărarea lui, ca jucător, vedeți câte meciuri am eu în prima divizie și românească, și pe unde am jucat, sunt vreo 500, echipa națională, 83, el nu are, are cred vreo 70. Și ca antrenor, am avut două campionate cu Rapid, eu știu în ce condiții am câștigat campionatul cu Rapid ca antrenor. Tot așa, au plecat foarte mulți jucători, n-au mai avut bugetul pe care l-a avut el ca antrenor.”

Citește și:

Schimbare INCREDIBILĂ a soției unui dinamovist. De la Miss Belgia la haine musulmane

-->
Previous Cazul straniu al unui jucător de la Dinamo. Rednic: ”O să vedeți”
Next Schimbare INCREDIBILĂ a soției unui dinamovist. De la Miss Belgia la haine musulmane

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *