Un stelist ar putea veni în locul lui Adrian Mutu


Adrian Mutu a părăsit echipa națională fix înainte de alegerile pentru președenția FRF pentru a merge antrenor în locul lui Claudiu Niculescu la FC Voluntari. Cosmin Contra a dezvăluit cu cine vrea să-l înlocuiască pe ”Briliant”, care avea postul de manager sportiv.

”Da, m-am gândit, vreau să vorbesc cu Mirel Rădoi, pentru că el a venit pe același post la naționala de tineret și poate va accepta. Eu, înainte de a fi aceste alegeri la FRF, fără să știu de ce va urma, i-am propus lui Cristi Chivu să vină alături de mine și să lucrăm împreună, numai că el m-a refuzat politicos. A fost primul meu gând. Voiam să vină și el alături de mine, cum a venit și Lobonț, ca să facem o echipă foarte bună și să facem treabă la națională.

Cristi m-a refuzat, dar are în continuare oferta deschisă, am nevoie de el în orice moment, pentru că el mă poate ajuta din orice punct de vedere. Mai ales acum că și-a luat carnetul de antrenor, îl aștept oricând alături de mine, să facă parte din staff-ul meu sau în orice altă funcție vrea el. Este o idee cu Rădoi, așadar, vreau să vorbesc și cu el să vedem ce spune, cum vede el viitorul și proiectul naționalei”, a spus Contra, la Digi Sport.

Citește și:

CIRC Ionuț Negoiță, presat de Badea. Ce se întâmplă cu vânzarea lui Dinamo

 

-->
Previous Dragnea, reacție după ce Ionuț Lupescu a fost învins
Next Ce făcea de fapt Adrian Mutu cât era la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *