Un sponsor important renunță la Dinamo


-->
Dinamo a retrogradat pentru prima oară în cei 74 ani de istorie a clubului, după ce a pierdut dubla manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1, scor general 1-3, cu U Cluj.

Potrivit surselor www.sport.ro/PRO TV, Unibet ar fi decis să încheie contractul de sponsorizare cu gruparea din Ștefan cel Mare, fiind una dintre problemele care se adaugă celor deja existente la Dinamo.

Într-o intervenție telefonică la „Ora Exactă în Sport”, Giani Kiriță a vorbit despre situația dezastruoasă din Ștefan cel Mare și despre greșelile care au dus echipă în Liga 2.

„Am anticipat asta. Am spus clar. Dacă Dinamo un an de zile nu a reușit să bată echipe din Liga 1 era foarte greu să ducă presiunea unui baraj. Și am avut drepatate. De vreo trei ani de zile ne chinuim să rămânem în Liga 1. Valoarea lotului este zero. Toată lumea trebuie să-și facă bagajele și să plece imediat, în afară de doi-trei jucători tineri. Este cea mai rușinoasă pată din istoria echipei, nu există ceva mai rău”, a spus Kiriță la PRO ARENA.

Citește și:

Pleiada Boutique Hotel, servicii de 5 stele în Iași

Previous Mesaj dubios postat de pagina clubului
Next Reacție a lui Becali după eșecul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *