Un site important anunță că stadionul va fi demolat și reconstruit!


Dorința fanilor dinamoviști de a avea o arenă modernă se pare că prinde contur. Cel puțin așa anunță unul dintre cele mai importante site-uri din lume. ”Stadionul este închis pentru renovare până în anul 2020, fiind renovat cu ocazia găzduirii EURO 2020”, scrie cel mai mare motor de căutare, wikipedia.org atunci când cineva caută referințe despre stadionul Dinamo. Așa că fanii spaniolilor care vor veni la București asta vor afla când vor căuta ceva despre de ce se joacă meciul pe Național Arena și nu pe arena ”câinilor”.
Ce afli când dai căutare pe wikipedia.org ”stadionul Dinamo”:

”Stadionul Dinamo, numit și Stadionul Ștefan cel Mare, este stadionul oficial al clubului de fotbal Dinamo București. Stadionul este amplasat în Sectorul 2 din București, pe Șoseaua Ștefan cel Mare. Este dotat cu pistă de atletism și instalație de nocturnă, având o capacitate de 15.032 de locuri.[1] Stadionul are 2 peluze (Peluza Cătălin Hâldan – PCH, și Peluza Sud), plus încă doua tribune. Acesta este închis pentru renovare până în anul 2020, fiind renovat cu ocazia găzduirii EURO 2020”.

Din păcate cei care au scris pe wikipedia.org sunt în eroare de această dată deoarece deznodământul în ceea ce privește demolarea stadionului vechi și construirii unui nou este departe.

Citește și:

Jucătorul pe care Romera îl lăuda nu va juca cu Dinamo

-->
Previous Jucătorul pe care Romera îl lăuda nu va juca cu Dinamo
Next Costache dezvăluie care este secretul său

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *