--> -->

Un rival vrea să scape de Dinamo


Meciul de fotbal dintre Brasov Steagul Renaste si Petrolul Ploiesti din etapa a X-a a Ligii 2, disputat pe stadionul Tineretului din Brasov, duminica, 17 octombrie 2021. ALEX NICODIM / MEDIAFAX FOTO
-->
Nae Constantin, antrenorul echipei Petrolul Ploiești, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre barajul de promovare/menținere în Liga 1, pe care îl va juca Dinamo.

După ce a promovat-o matematic pe Petrolul Ploiești în Liga 1, Nae Constantin urmărește și viitoarele sale adversare din primul eșalon.

Nae Constantin este de părere că U Cluj și Dinamo au șanse egale la baraj, dar înclină spre echipa antrenată de către Erik Lincar, pe care speră să o întâlnească și în sezonul viitor, dar de această dată în Liga 1.

„Dinamo e o echipă de tradiție, o echipă cu suporteri, dar din păcate are câțiva ani în care se scaldă în mediocritate. Și dacă anul trecut a fost salvată de pandemie, anul ăsta va trebui să își dea examenul cu o echipă de Liga 2, sper eu cu Clujul, o echipă bună de Liga 2, și sunt sigur că Clubul are șanse. Văd un meci echilibrat, cu șanse 50-50, deși Dinamo e în creștere pe finalul ăsta de sezon. Eu spun că va avea o dublă foarte grea cu U Cluj și, dacă mă întrebați, mi-aș dori să promoveze echipa din Liga 2”, a spus Nae Constantin, la ProSport Live.

Citește și:

Unde a ajuns Rednic să antreneze: ”100%”

-->
Previous Uhrin se opune schimbării siglei
Next Dezvăluiri senzaționale despre noul stadion

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.