Un puști apreciat se întoarce la Dinamo. Cu cine se bate pentru titularizare


Mircea Rednic a împrumutat în această iarnă mai mulți puști pe care a considerat că nu se poate baza în această primăvară. Chiar dacă inițial i-a testat în cantonamentul din Antalya. Unul dintre ei este Marko Ehmann, care a venit în primăvara lui 2018 la Dinamo dar nu a reușit să debuteze până acum în niciun meci oficial, el fiind însă jucător de bază la naționala României U18.

Fundașul central de 18 ani se va întoarce însă de la Farul Constanța, acolo unde a fost împrumutat și a fost integralist în 14 meciuri, cu gânduri mari. El vrea să le arate celor care nu au avut încredere în el că se poate impune ca titular la formația din Ștefan cel Mare dacă primește o șansă. Deși va avea concurență destul de mare! Se va lupta cu Ciobotariu, Klimavicius și Ricardo Grigore pentru un loc de titular.

Ehmann are totuși norocul să poată juca și pe un post deficitar în Ștefan cel Mare. Mai exact cel de fundaș dreapta. Acolo în acest moment nu poate juca decât Sorescu, situația lui Dussaut fiind deocamdată incertă.

Citește și:

Previous Unde-și petrec dinamoviștii vacanța. Se mai întorc oare?
Next EXCLUSIV Răsturnare de situație. Ce se întâmplă cu Ricardo Grigore

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *