Un președinte de club extrem de apreciat recunoaște: ”Dinamo e visul vieții mele”


Un președinte de club care a scos o formație din insolvență și e posibil să plece și să lase clubul cu 1.750.000 de euro pe plus, fiind calificat în play-off cu un buget de două ori mai mic decât al lui Dinamo, Ioan Mărginean, recunoaște că să conducă echipa din Ștefan cel Mare este visul vieții sale.

”Este o luptă pentru putere. Comitetul Director a avut un vot elegant și cinstit. Nu știu ce se întâmplă, pentru că eu credeam că sunt invitat la o masă, hai, nu ca să mă felicite, dar nici pe asta. Este urât ce se întâmplă și nu știu ce va fi. În patru ani și jumătate pe mine nu m-a întrebat nimeni ce beau, ce mănânc. Am luat totuși o licență, las clubul cu 1.750.000 de euro pe plus.

Există un vid de putere acum, dar eu sunt mandatat de Comitetul Creditorilor să reprezint clubul la FRF și LPF. Mâine va fi o întâlnire finală și mă dau afară și o să plec dacă e. Problema e că eu am făcut contractul pe un an de administrator special și am avut oferte în perioada asta. Că nu numai domnul Mulțescu este Smurdul, este și Smurdul Mărginean și în iarnă mi-a fost greu să o refuz pe Dinamo, visul vieții mele. Deci visul vieții mele a fost la o semnătură, dar nu puteam să las copilul de 4 ani și jumătate, pe care l-am făcut să meargă în picioare. Acum îl dau la clasa pregătitoare”, a declarat Ioan Mărginean pentru Prosport.ro.

Citește și:

Previous Răzvan Lucescu despre situația de la Dinamo: ”Este nevoie”
Next OFICIAL Schimbări la Dinamo în staff-ul tehnic. Funcțiile deținute

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *