Un posibil cumpărător anunță: ”Mă interesează să achiziționez Dinamo”


Ca la Dinamo, la nimeni! Echipa din Ștefan cel Mare ba e de vânzare, ba nu mai e. Nimeni nu știe până la urmă ce are de gând să facă Ionuț Negoiță cu echipa. Adrian Marțian iese la atac și spune că el este dispus să bage bani, dar să se facă mai întâi un audit clar!

”Mă interesează în continuare să achiziționez Dinamo, iar eu voi răspunde „prezent” în orice moment dacă va fi nevoie de mine ca să funcționeze clubul. Interesul meu e să cumpăr echipa și s-o duc acolo unde a fost pe vremuri. Dar nu în stilul propus de Negoiță, adică în genul plăților ca la bordel, cu banii înainte, fără să știi pe ce-i dai! Și fetele alea au devenit mai drăguțe, și-au mai schimbat mentalitatea, se gândesc și ele că poate se aleg cu mai mult la final în funcție de prestație.

Discuțiile cu Negoiță au deviat când a sunat avocatul lui și ne-a transmis că trebuie să facem urgent o infuzie de capital la Dinamo, că altfel dispare clubul. Că n-avem timp de audit și alte verificări. Mi-a cerut să dau banii acum și facem noi actele pe urmă. Aberația secolului! Nu poți să vinzi ceva fără să-i arăți și să-i demonstrezi cumpărătorului ce-i pui la dispoziție. Adică poate dădeam repede 800.000 sau un milion de euro și mă pomeneam apoi că vine Negoiță să-mi spună că mai trebuie să achit vreo zece milioane de euro la firmele lui. Neseriozitate maximă!”, a declarat Adrian Marțian.

Citește și:

Halep poate fi Jucătoarea anului în tenisul feminin

Previous O nouă revenire în echipa lui Dinamo
Next Nistor e convins: "Șanse foarte mici"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *