Un portar şochează: „M-am prefăcut că-s accidentat la Dinamo”


Un portar care acum este în Italia, Andrei Radu, și care a trecut pe la Steaua și Dinamo face o declarație șocantă despre cele două echipe și despre condițiile pe care le au juniorii români pentru a se dezvolta.

„Dar ce știu e că pe atunci la Steaua nu aveam nicio condiție pentru a face performanță. Nu mi-am dorit neapărat Dinamo. Îmi doream ceva bun pentru mine, unde să am ocazia să cresc. Dinamo avea atunci un proiect cât de cât bun pentru mine.

Eram în cantonament cu Dinamo, condițiile erau execrabile și a fost pentru prima dată când m-am prefăcut că-s accidentat doar ca să plec acasă. A fost cea mai bună decizie a mea (râde). Parcă totul a fost programat. Imediat după ce am ajuns am fost sunat de fostul meu antrenor de la lotul național, Dorin Arcanu, care credea foarte mult în mine, și m-a întrebat dacă mă simt pregătit să schimb ceva în cariera mea. De acolo a plecat tot”, povestește Andrei Radu, 20 de ani, portar împrumutat de Inter la Avellino, în Serie B, pentru Gazeta Sporturilor.

Previous Cine va fi noul căpitan al ”câinilor”
Next ”E periculos”. De ce îi acuză Ionuț Popa pe dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *