Un patron de club minimalizează Dinamo


Dinamo a fost atacată din toate părțile de când dă semne că poate realiza o minune să se califice în play-off. Patronul Botoșaniului a dat noi declarații la adresa clubului din Ștefan cel Mare.

”Meciurile mele cu Dinamo nu mi-au produs mari dezamăgiri, n-a fost un pericol, un ghimpe pentru noi, niciodată. Dinamo nu-mi creează insomnii cum o face FCSB, de exemplu. Adică am mai bătut-o pe Dinamo, este o echipă ambițioasă, dar nu foarte puternică”, a spus Iftime pentru Gazeta Sporturilor.

El a povestit cum a ajuns stelist.

”Eu am simpatizat cu Dinamo doar până în clasa a VI-a, când erau frații Nunweiller, Dinu, apoi i-am descoperit pe Iordănescu, pe Liță Dumitru, pe cei de la Steaua. Mă luptam cu frații mei, fiecare cu cine ține. Pe 7 mai 1986 m-am uitat la finala Cupei Campionilor Europeni, mi-aduc aminte toată ziua. Meciul acesta, fiind și la televizor, era un eveniment. În orașul nostru era un singur televizor color și ăla era la primul secretar. Eu l-am văzut alb-negru cu socrul meu. Eram curios ce-o să facă Lăcătuș, Pițurcă, Majearu. Cum am sărbătorit? N-am ieșit afară, că nu era la modă, am cinstit cu un pahar de țuică”, a declarat Valeriu Iftime, patronul Botoșaniului.

Citește și:

Cu cine joacă Mircea Rednic diseară. Formulă ultra-ofensivă

-->
Previous Cu cine joacă Mircea Rednic diseară. Formulă ultra-ofensivă
Next Cum poate fi surprins Rednic astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *