Un patron de club din România, membru DDB, se implică în obținerea licenței


Dinamo trebuie să obțină licența până pe 31 martie, iar suporterii au încercat diferite metode prin a strânge suma necesară de bani în lipsa unor sponsori importanți sau a unui investitor, având în vedere că Pablo Cortacero n-a mai dat niciun semn de viață, iar banii promiși probabil că nu vor ajunge niciodată.

La Arad, fanii formației din Șoseaua Ștefan cel Mare strâng rândurile în jurul lui Pavel Piroș. Fostul președinte al celor de la CS Vladimirescu (Liga 3-a), Șoimii Pâncota (formație cu care a promovat din Liga 4-a până în Liga 2-a, unde s-a și menținut până când autorităție locale au retras sprijinul echipei) și actual conducător al prim divizionarei feminine de fotbal, AC Piroș Security Arad, e de ani buni fan declarat al „câinilor” și nu-i poate lăsa la greu.

Pavel Piroș, patronul echipei de fotbal feminin AC Piroș Security Arad, implicat în DDB

Omul de afaceri arădean a și înființat un local în urmă cu două decenii, „Club Dinamo”, unde a avut de-al lungul timpului invitați de marcă din echipele foste campioane ale „alb-roșiilor”.

Aseară, Pavel Piroș și-a redeschis locația pentru o „ședință de lucru” cu câțiva „frați de suferință” din Arad. „Nu putem sta cu mâinile sân, trebuie să ne mobilizăm și prin intermediul programului DDB să punem mână de la mână pentru a salva clubul. Vorbim despre o sumă importantă de bani ce trebuie strânsă rapid, dar eu zic că fanii lui Dinamo vor reuși acest lucru. La rândul meu, o să fac ceea ce pot pentru a mobiliza suporterii echipei din Arad sau din zona de Vest, telefonul meu (n.a. 0722355952) este deschis la orice oră pentru ei”, a declarat Piroș pentru Prosport.

Citește și:

Singurul fotbalist de la Dinamo care mai are depus memoriu: ”Regulamentele trebuie schimbate”

Previous Singurul fotbalist de la Dinamo care mai are depus memoriu: ”Regulamentele trebuie schimbate”
Next Danciu pune tunurile pe spanioli și dă soluția pentru Dinamo: ”Cu ei nu se asociază nimeni”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *