Un om important din DDB iese din proiect: „DDB a murit definitiv pentru mine”


Prezentatorul TV Dan Capatos (48 de ani), membru DDB Elite, spune că „DDB a murit definitiv pentru mine” după incidentul dintre suporteri și Deian Sorescu (24) de la finalul meciului CS Mioveni – Dinamo 2-1.

La finalul partidei de la Mioveni, suporterii furioși ai lui Dinamo l-au dezbrăcat de tricou pe mijlocaș, în semn de nemulțumire pentru prestația acestuia.

În ciuda momentului umilitor prin care a trecut, Sorescu a declarat că le înțelege frustarea suporterilor: „M-au chemat să vorbesc și m-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg această frustrare, sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus și să nu facă asemenea greșeli”.

Dan Capatos, prezentator TV, nu poate trece peste gestul suporterilor și a anunțat că renunță la statutul său de membru Elite în programul socios.

„Dupa ce a pățit Deian Sorescu, acest card a devenit brusc, doar o bucată de plastic, colorată. Pentru mine, DDB a murit definitiv! Numărul 46 DDB s-a eliberat. Șo pă el, băi, «investitorilor»!!!”, a scris Capatos pe Instagram.

El era membru DDB din 2018. Membrii Elite plătesc suma de 1.948 euro anual, banii din contribuții fiind pompați în conturile clubului.

Citește și:

Adrian Năstase, despre Florin Roman: ”Cei care votează asemenea personaje nu au oare nicio vină?”

-->
Previous Un titular de drept va fi dat afară în această iarnă
Next Mircea Rednic dă afară pe toată lumea. Cine scapă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.