Un om important în fotbal, dezvăluiri despre Negoiță și Cortacero: ”Știu tot”


-->

Tot mai multe indicii duc spre faptul că s-a încercat din interior să se falimenteze Dinamo. Negoiță de foarte mult timp putea să intervină sau să-mi ia măsuri de siguranță pentru ca spaniolul să nu ducă clubul în colaps, dar nu a făcut-o. Ba mai mult, îi lasă în continuare la birourile clubului pe oamenii lui Cortacero.

”În orice caz, e șmecherie românească. Spaniolii sunt niște profitori pe bani puțini. Au luat și ei ceva pentru a face aici haos. Domnule, se strânseseră niște datorii pe care Negoiță trebuia să le plătească. El a vândut ceva jucători, dar banii i-a luat el întotdeauna. Nu-i un băiat rău Negoiță, să știți. Numai că el a luat Dinamo să se pricopsească. Și nu merge. Trebuie să bagi bani ca Becali ca să poți să profit. În orice afacere. Nu bagi bani, n-ai cum să scoți bani. Banul scoate banul.

100% știu, dar nu vreau să le fac rău. Normal și drept, dacă se bagă cineva peste ei, ce-au făcut cu datoriile, câte mișmașuri au făcut, dar nu vreau să spun mai mult.

Șerdean e un băiat simpatic, eu l-am cunoscut, dar n-are ce să caute în fotbal , nu e om de fotbal. Nu e vorba de șmecherie. Îți trebuie ani de zile în mișcarea asta sportivă, nu neapărat fotbalistică, să te cunoască lumea. Fără notorietate nu ai ce să cauți la fotbal. Eu mi-am creat-o în 41 de ani. Cu suișuri și coborâșuri. Pe mine la un moment dat mă înjurau 55.000 de oameni pe stadion. Dar pe stradă veneau să facă poze cu mine. M-am ferit să greșesc. Pentru că dacă nu ești vinovat foarte greu te duci la pușcărie, foarte greu îți face rău. Numai printr-un abuz, cum a făcut-o Ponta cu mine. Eram în fruntea Europei cu fotbalul și m-a curățat și pe mine și pe Mircea Sandu.

Pe Mircea Sandu l-au curățat serviciile, pe mine nu serviciile, urma să fie vicepreședintele UEFA în anul acela și cred că a deranjat.

Dinamo n-are nicio șansă. Numai dacă intră pe mâna unui om bogat și fără rațiune. Să fie gen Becali. Să piardă bani. Că nu se știe dacă și-i poate recupera. Cu toate că la fotbal dacă ai minte, e greu să pierzi banii”, a declarat Dumitru Dragomir la Prosport Live.

Citește și:

Soțul Serenei Williams, contraatac la Ion Țiriac: ”Clovn rasist și sexist”

Previous Dinamo a efectuat vizita medicală. Noutăți în lot
Next Lovitura de grație pentru Șerdean vine de la LPF FOTO

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *