Un om important în DDB îl critică dur pe un jucător adus de Rednic


Dinamo trece prin momente grele din punct de vedere sportiv, Mircea Rednic a adus și el jucătorii pe care i-a găsit liberi de contract, dar unul dintre ei, Michel Espinosa, este aspru criticat. Iar ultimul care a explicat de ce nu i se pare un transfer reușit este Daniel Șendre, membru important în DDB.

”O enigmă pentru mine cum de Espinosa a ajuns să joace fotbal. Aleargă într-un mod foarte straniu și nu poate face sprint nici dacă vede cum e jefuită mama lui, la 10 m distanță, în vale, pe o stradă în pantă. Eu îl urmăresc fascinat pe teren, pe cuvânt!

El vrea, săracul, e clar că îi place fotbalul, chiar cere mingea de la colegi, apoi dă repede pasă înapoi sau în lateral, numai înapoi sau în lateral, altfel nu, după care se bagă în sufletul celui căruia i-a pasat. Se duce la doar 2 metri de coechipier și cere mingea, iar, gesticulând foarte haios. Când nu are balonul, Michel DIRIJEAZĂ colegii la fel cum dirijează un polițist de la rutieră mașinile în intersecție. Ridică mânuțele alert, indicându-i colegului unde să paseze. Evident că nu-l ascultă nimeni, Slavă Domnului!

Deși are deja 3 meciuri oficiale la Dinamo, în amicalul cu Gloria Buzău, de astăzi, Michel își trăgea sufletul aplecat pe genunchi, după numai 40 de minute jucate. Cred că e singurul african cu splină și foarte posibil fără un plămân. (Dinamo trebuie să-i facă neapărat niște raze, un RMN, habar am)

Îmi aduc aminte cum în meciul de debut, la Dinamo, l-a lovit un coleg, din greșeală, ușor, cu mingea în cap, o centrare prost direcționată, nimic altceva. Rezultatul!? MICHEL A CĂZUT BLANĂ ȘI ACOLO PE GAZON A RĂMAS. M-a pufnit râsul!

Faza de jos e din amicalul de azi. MICHEL a cerut, din nou, pasă, pentru că lui îi place fotbalul, v-am zis, așa că puștiul din poartă chiar n-a avut minte și i-a trimis mingea acolo, pe centru, CU MÂNA, la vreo 20 de metri. Cam cât de tare să fi ajuns balonul la Michel!? Ei bine, ce vedeți voi în print screen este mingea DUPĂ ce a făcut al nostru preluare, nu înainte! Aproximativ 1 metru și 10 să fi sărit mingea din el, cam așa apreciez, nu!? Băbăiatule, adversarul era la vreo 5 m distanță, în print screen recuperase vreo 3 și tot a ajuns primul! Pas scurt și gol spectaculos pentru Buzău!

Evident că îi mai iese și lui câte ceva, mai trag adversarii în el, mai scapă Michel și câte o pasă înainte, într-un meci întreg i se întâmplă lucruri bune chiar și unui arac, însă băiatul ăsta nu are absolut nici o treabă cu fotbalul. Cum și-o fi dat Rednic acordul pentru așa ceva, îmi scapă. Bă, nici măcar salariul nu vreau să i-l știu!

CV-ul lui spunea totul. Michel a fost 2 ani la juniorii lui Toulouse FC, dar nu a prins lotul echipei mari, evident. Cum a făcut majoratul, cum l-au pus oamenii ăia pe cursă. De ținut la juniori l-au ținut de teamă să nu fi fost acuzați de rasism, sunt convins. Michel a ajuns în Liga a IV-a, la TRELISSAC, unde a rezistat doar 1 an. Au urmat vreo două-trei echipe tot de nivelul ăsta, apoi Michel al nostru a ajuns în Pula, la Istra. După doar 1 sezon i-au dat și croații viteză, la vale, până la bulgari. În iulie 2021 l-au petrecut și vecinii, iar de atunci Michel a stat pe bară, până a ajuns în curte la noi. Cine o fi lăsat poarta deschisă, nu știu, cert e că omul e titular.

Menționez că Michel are aproape 30 de ani și contract profesionist doar de 6.
P.S. Cu RMN-ul ăla chiar nu glumesc”, a scris Daniel Șendre pe facebook.

Citește și:

Edi Iordănescu aruncă bomba: ”Patronul mi-a propus”

-->
Previous Mircea Rednic, dur: ”Ar trebui să plece”
Next Care este valoarea datoriilor din tabelul definitiv al creanțelor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *