Un om important în club, anunțat că e demis de un analist video


La Dinamo nu există nicio zi fără episoade neplăcute de când spaniolii au preluat clubul. Deși banii promiși au întârziat din nou să apară, astăzi a fost demis unul dintre simbolurile clubului.

Ieri, într-o intervenție la Digi Sport, Mihali a declarat că este neplătit de luni bune și că juniorii lui Dinamo nici măcar nu au suficiente mingi pentru a se antrena. La o zi distanță, lui Mihali i s-a transmis de către analistul video că este demis, atât pentru declarațiile făcute, cât și pentru rezultatul din ultimul meci al echipei sale: un egal, 2-2, după ce Dinamo U18 a condus cu 2-0.

„Nu credeam vreodată că pot să trec prin așa ceva. Suntem la Dinamo București, un club cu atâția suporteri, cu istorie în spate și să te cheme cineva să îți spună că mâine nu mai ești antrenor… Că am condus cu 2-0 în ultima etapă și făcut 4 schimbări și s-a terminat 2-2. Și poate că am vorbit la televizor. Eu am făcut schimbările pentru că toți jucătorii vor să intre, sunt tineri. Am zis să îi bag pe toți dacă tot am ocazia, că de aia am 5 schimbări.

Le-am spus așa: «nicio problemă, dați-mi frumos contractul, nu sunt plătit de 4 luni». Băiatul mi-a spus «nu cu mine discuți de contract». Eu mă duc la antrenament, băiatul ăsta spaniol vine cu Colceag și cu încă un pupincurist, Matei. «Băi, oameni buni, eu am contract aici, nu s-a terminat cu mine. Ce căutați aici? Logic era prima dată să termine cu mine, apoi să discute cu voi».

Apoi m-am enervat, credeți-mă că eu nu prea sunt dus pe la biserică. Nu știu de unde l-au scos pe băiatul ăsta spaniol, umblă cu niște adidași la club. L-am întrebat ce calitate are aici. «Păi eu sunt analist video, am fost angajat nu știu pe unde în Spania»”, a declarat Mihali la emisiunea Liga DigiSport.

Acesta a continuat dezvăluirile pentru gsp.ro.

„Acum vreo lună au venit la mine cu o hârtie din partea conducerii, mi s-a spus din partea domnului Couto (n.r. – directorul general), să o semnăm că nu avem voie să vorbim de Dinamo, vezi Doamne să nu spunem secrete din club. Și că dacă plecăm de la echipă și nu dăm echipamentul trebuie să plătim 10.000 de euro.

Cu asta eram de acord, dar ceea ce m-a deranjat a fost că eram obligat să nu vorbesc absolut nimic de Dinamo la nicio emisiune televizată sau să am vreo declarație publică timp de 2 ani după ce m-am despărțit de club. Astfel plăteam iar amenda de 10.000 de euro. Având în vedere că mi-am rupt picioarele pentru Dinamo, le-am și spus ălora: «Plecați, bă, de aici, cu foile alea».

Astăzi m-au pus în fața unei situații umilitoare cu copiii la antrenament. Până la urmă ce suntem noi pentru managementul ăsta, slugi? Eu sunt neplătit de 4 luni și până vin cu o foaie să reziliem contractul oficial, eu nu părăsesc echipa. Mă mai întreabă soția din când în când: «Bă, tu chiar nu iei niciun ban de la Dinamo?» Liftiera de la Primăria Capitalei câștigă dublu cât mine. Să nu vă închipuți că am vreun super contract și de asta stau eu la Dinamo”, a declarat Mihali pentru GSP.ro.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Spectacol incredibil în Peștera Piatra Altarului

Previous ULTIMA ORĂ Contra pleacă mâine împreună cu 2 jucători importanți
Next ULTIMA ORĂ Suporterii au preluat controlul clubului Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *