Un om de fotbal pesimist: „Urmează traseul Rapidului”


-->

Deși pentru majoritatea oamenilor de fotbal, insolvența pare singura salvare din acest moment pentru Dinamo, mai sunt și pesimiști. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, nu vede cu ochi buni intrarea lui Dinamo în insolvență.

„(n.r. Insolvența) Este singura modalitate de a îngropa definitiv Dinamo, dar salvatoare în prima etapă, pentru că este imposibil (n.r. fanii-acționari din DDB) să aibă banii la timp să plătească salariile fotbaliștilor și atunci intră în faliment și se distruge. Obligatoriu urmează traseul Rapidului.

Mă așteptam să intervină unul dintre primari, pentru că sunt legi acum care pot să ajute Dinamo. Dacă Primăria Sectorului 2, de exemplu, ajută măcar cu două milioane de euro, Dinamo poate să iasă din insolvență și să continue. Dar văd că nu se bagă niciun primar, având lege pentru așa ceva.

Primarilor le e frică de tot ce s-a întâmplat până acum că i-au băgat la pușcărie pe toți care au făcut ceva bun în România. Trebuie să intervină prim-ministrul sau cineva să le dea cale liberă. Altfel, nu au nicio șansă! O să mai strângă de la suporteri 4-5 luni, dar nu pot stânge milioane”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Relaxare totală în Lepșa-Soveja

Previous Eftimescu: "Poate nu mai dorește să rămână"
Next Dinu: "Cortacero a și uitat de Dinamo"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *