Un om de fotbal îi pune cruce lui Dinamo


Giovanni Becali (69 de ani) nu crede că Dinamo mai poate evita retrogradarea în acest sezon, după ce „câinii” au avut un parcurs dezastruos.

Dinamo încearcă să evite din nou retrogradarea pe ultima sută de metri, fiind sigură că va juca barajul de menținere / promovare în Liga 1. Agentul de jucători Giovanni Becali nu îi vede, însă, cu ochi buni pe „câini”, despre care spune că vor avea probleme serioase în eșalonul secund. Impresarul nu își pune mari speranțe în baraj pentru că „cei care sunt acum la Dinamo nu sunt legați de Dinamo”.

„(n.r. despre jucătorii de la Dinamo pe care îi reprezintă) Da, vor să plece. Păi, ce să facă la Dinamo? Unii nu joacă. Ricardo Grigore, care putea să devină stâlpul apărării la U21 și mai târziu la naționala mare, nu mai joacă. Moldoveanu (n.r. Robert Moldoveanu) și-a luat catrafusele și a plecat la Farul. Nu știu dacă își mai revine băiatul ăsta. A fost un talent pierdut din cauza accidentărilor, exact ca Marius Alexe.

Dinamo are 14-15 străini și din cauza asta situația se va îngreuna rău în Divizia B. Trebuie să înceapă de la zero. (n.r. Nu aveți încredere că Dinamo se salvează de la baraj?) Nu prea. Spun asta pentru că cei care sunt acum la Dinamo nu sunt legați de Dinamo. Ce să facă? Acolo nu vezi unul. Nu mai există simbolul de acolo”, a declarat Giovanni Becali penru Digi Sport.

Citește și:

Uhrin, glumeț: ”N-am bani de bilet de avion”

-->
Previous Vlad Morar nu a reușit hat-trick-ul astăzi
Next Veste bună pentru suporterii dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.