--> -->

Un om de fotbal din România aproape de Dinamo


-->
Suporterii fac tot posibilul pentru a-și salva echipa favorită de la dispariție, însă banii pe care îi aduc în club sunt insuficienți. Potrivit lui Dumitru Dragomir, omul care finanțează în momentul de față Dinamo este Nicolae Badea.

Fostul șef de la Ligă a dezvăluit că inclusiv el i-a întins o mână de ajutor lui Dinamo, cazându-i pe „câini” la hotelul său, la un preț extrem de avantajos pentru echipa din „Ștefan cel Mare”.

„Să dea Dumnezeu să intre buldozerele în primăvară și să trăim să vedem minunea de stadion a lui Dinamo. Părerea mea e că Nicolae Badea e omul care, deocamdată, plătește.

Nu știu ce urmărește, dar știu că plătește. Hai că rimează bine, nu?! Jucătorii lui Dinamo stau și acum la mine la hotel. Toți stau aici, la hotel, la noi și Nicolae Badea plătește totul! Le-am făcut cu fi-miu un preț special pentru că Badea e și prietenul meu, nu numai al lui Dinamo.

Nu aș putea să spun despre ce sume e vorba dar Badea a dat mulți bani la Dinamo! Oamenii care au lucrat la ministerul ăsta ajută Dinamo, inclusiv eu. Ce prețuri le fac eu la Crystal Palace…. Dacă iei o rulotă nu poți să închiriezi cu cât plătesc ei la mine! În toată perioada asta au stat numai la mine aici”, a spus Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Florin Cîțu, în videoconferință sâmbăta: ”Felicitări” VIDEO

-->
Previous Echipele de start la Dinamo-Petrolul
Next Ce a făcut Dinamo în amicalul disputat astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.