Un om cu o avere de 4 MILIARDE de euro e aproape să cumpere Dinamo


Ionuţ Negoiţă se pare că a transmis mesajul potrivit în ultima vreme când prin vocea lui Alexandru David a tot cerut să vină cineva să preia clubul pentru că el nu mai vrea și nu mai poate să-l finanțeze. După investitorii din Marea Britanie care sunt interesați de echipă, ultimul nume pe listă este un magnat cu o avere de 4 miliarde de euro.

Mai exact, patronul miliardar care deţine clubul Dinamo Kiev, Igor Surkis, este interesat să cumpere şi clubul Dinamo Bucureşti, anunţă Protv. Cu o avere de 4 miliarde de euro, pentru Surkis preluarea clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare nici nu s-ar simţi la buzunar.

Ionuţ Negoiţă cere 5 milioane de euro pentru Dinamo Bucureşti şi negociază vânzarea pachetului majoritar cu oameni de afaceri englezi. Dar, dacă Surkis ar intra pe fir, ar putea cu uşurinţă să preia clubul, având în vedere averea pe care o deţine.

Florin Cernat a jucat la Dinamo şi la Dinamo Kiev şi ar putea fi cooptat în staff-ul clubului din Ştefan cel Mare sub noul patronat: „M-aş bucura pentru că ar fi păcat ca cei de la Dinamo să dispară! Au bani (n.r. cei de la Dinamo Kiev), au pentru că e un club mare şi puternic şi joacă an de an în Europa!”, a spus românul.

-->
Previous Penedo, pe prima pagină a unei reviste! Ce a spus portarul lui Dinamo
Next Lupescu, alături de Chivu, Dorinel Munteanu și fostul director sportiv al lui Dinamo. Cum l-a atacat pe Burleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.