Un om care tocmai a plecat din club explică situația: ”S-a terminat totul”


Dinamo trece prin momente foarte grele și așteaptă salvarea de undeva. Suporteri, spanioli, oricine în afara omului care este acționar majoritar și care a vândut tot ce a avut mai bun acest club în ultimii ani.

”Până acum 4 ani eram foarte bine organizați. De aia au fost și acele rezultate, cu finala Cupei României, finala Cupei Ligii, participarea în cupele europene. Plus că erau jucători și de valoare: Nemec, Mahlangu, Penedo, Dielna. Jucători extraordinari. Pe lângă ei au crescut și Nedelcearu, Costache. Dar de când a spus Negoiță că nu îl mai interesează echipa, s-a terminat totul. A lăsat oameni care sunt în afara subiectului, că nu se pricep la fotbal, și am ajuns unde am ajuns.

Ce e îngrijorător este faptul că de acum vor să conducă și clubul de copii și juniori. L-au schimbat pe Dobre acum, care are patru finale, de la U19, îl pune la o grupă mult mai mică, dar totul se face după ureche. Ei lucrează pe anumite categorii de vârstă. Dar așa e la ei, primează interesul propriu și nu performanța. Și o să ajungă și Dinamo U19 la dezastrul care a fost la prima echipă”, a declarat Gabi Răduță.

Citește și:

Previous ULTIMA ORĂ Mircea Rednic, aproape de Dinamo: ”Am vorbit cu el”
Next ZIUA DECISIVĂ Spaniolii pot prelua clubul astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *