Un oficial îl atacă pe Marius Nicolae: „Problema îi aparține”


Constantin Eftimescu rămâne în continuare președintele lui FC Dinamo, după ce Pablo Cortacero nu s-a prezentat la procesul de la Tribunalul București, așa cum anunțase într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK.

Acesta a oferit un interviu amplu, tot în FANATIK, în care a discutat despre Mulțescu, despre jucători, despre preparatorul fizic adus din nou la Dinamo, despre salariile jucătorilor, dar și despre Mario Nicolae și achizițiile pe care acesta le-a făcut în pauza competițională.

Despre Mulțescu: „Avem o relație foarte, foarte bună și nu a fost deloc greu! I-am spus dorința noastră. S-a uitat la mine și mi-a răspuns cu o altă poreclă de a mea din tinerețe, că noi am fost colegi de la juniori: ‘Poză, o luăm de la capăt!’. În momentul în care apăram eu la acea vreme, mai făceam și o „poză”. Adică dacă mingea era extraordinar de grea, mie îmi plăcea să o exagerez și să fac un plonjon spectaculos! A lăsat echipa după un parcurs bun și sper să dea Domnul să fie și acum la fel.

Eu unul nu cred! Nu cred, nu cred. (Întrebat dacă crede că Dinamo va fi ultima aventură a lui Mulțescu). Dacă va salva echipa e la latitudinea dânsului dacă va continua la Dinamo și din vară. Noi ne-am dori să continuie, bineînțeles! Un lucru binefăcut trebuie continuat”.

„Cele trei puncte cu Poli Iași sunt extrem de importante.”

Despre jucători: „Eu zic că vor fi receptivi la ce le spune Gigi Mulțescu. Lucrul ăsta l-am văzut în momentul în care l-am prezentat la Săftica și acolo „noul vechi” antrenor a avut o discuție cu jucătorii și i-am văzut extrem de concentranți și montați. Așteptăm! Am înțeles că sunt și ceva accidentări mici și indisponibilități. Aveam nevoie de Adam Nemec. Cele trei puncte cu Poli Iași sunt extrem de importante. Jocul, mai puțin contează ca aspect în aceste momente grele. Doar rezultatele ne țin pe linia de plutire”.

Despre George Neagu: „George Neagu, un om care a mai lucrat la Dinamo cu Gheorghe Mulțescu. Datorită unor situații de nedorit, la acea vreme și-a încheiat contractul. Dar probabil și el s-a simțit foarte bine la noi și ca atare a revenit. Gigi Mulțescu a fost cel care a insistat ca el să facă parte din staff-ul lui. Posibil! (n.r. jucătorii să nu fie la parametri fizici) Ion Marin e de specialitate. Eu nu am specialitatea aceasta, chiar dacă am jucat. Sunt părerile unor oameni care sunt implicați în probleme sportive. Nu m-am băgat și nu o să mă bag niciodată în aceste polemici”.

„Nu a mai depus niciun jucător memoriu.”

Despre salarii: „Salariile jucătorilor sunt la zi și o parte a celor de la CS Dinamo. Între timp nu a mai depus niciun jucător memoriu, doar cele vechi. Sunt mai mulți, printre care întradevăr e și Ricardo Grigore. Am văzut că a dat și un interviu”.

Despre războiul lui Cortacero cu fanii: „Depinde cum să apară. Ca persoană fizică sau cu ceva gloanțe? Vom vedea. Sincer, nu ne-am gândit la acest lucru. Eu nu cred că va mai călca niciodată în București și nu sunt singurul care gândește așa! Poate face recurs în 30 de zile. Avem avocatul care ne reprezintă și dânșii trebuie să știe ce se poate întâmpla în continuare. Nu sunt avocat de meserie (n.r. râde)!”, a concluzionat Constantin Eftimescu pentru aceeași sursă.

Despre Mario Nicolae: „Domne, eu nu sunt atacant. Eu am fost portar (n.r. râde)! Din punctul meu de vedere… treaba dânșilor! Mario Nicolae face eforturi, poate ajuta Dinamo, dar trebuiesc și niște rezultate! Înțelegeți? Eforturi facem toți, dar dacă nu sunt îndeplinite cu rezultate… sunt eforturi în van. Rezultatele sunt singurele care vorbesc. Problema sportivă îi aparține lui Mario Nicolae. Dacă mai doresc sau nu jucători e treaba lor”, a încheiat Constantin Eftimescu în interviul acordat celor din FANATIK.

Citește și:

Președintele lui Dinamo anunță: „Nu am crezut nicio secundă”

Previous Președintele lui Dinamo anunță: „Nu am crezut nicio secundă”
Next Un jucător de națională dorit de Dinamo: „A făcut o alegere bună"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *